Monday, March 26, 2012

kojo oh kojo

Aku rs skrng ni masa aku ngan family cm dh kurang jer. aku selalu balik lambat. sampai rumah dekat kul 7. kadang-kadang kul 7 lebih.  memang penatlah. tak larat nak buat keje apa2 dh. badan memang penat. Sampai bile lah aku nak jadi cmnie. tak sangguplah keje cmnie... stress n tension.Skrng kalau tido malam pun termimpi2 psl keje. waktu cuti pun sy fikir psl keje. tu pasallah blog ni dh bersawang2. tak sempat nak buat post. FB pun tak sempat nak online. Saya dpt online fb waktu mlm jer.
Skrng ni selalu sgt meeting. kadang-kadang ada meeting tergempar. kadang2 meeting tu pagi ptg. Semuanyer kene amik action. penat berfikir. kitorng tak cukup mainpower. kitorng berdua jer. buat jerlah mana yg larat. 
Kerja itu memang ibadah. So, aku mengharapkan Allah sentiasa memberkati duit gaji yg aku dpt selama ni. Amin.....