Friday, June 24, 2011

First Time Beli Secara Online

Saya telah melakar sejarah di mana buat julung kali nyer saya telah membeli mainan Anas secara online. Sebelum ni memang ada cube-cube utk membeli secara online. Tp tak berkesampaian + takut. Yelah takut kene tipu ler.... tp tak taulah cmner kali ni blh terbeli plak.... Tawakal jer... Tu pun beli yang harga murahlah. In case kalau diorng jual tipu pun tak delah terasa sgt duit den hangus cmtu.

Tp den rs pembelian secara online yang den buat tempoh hari membuahkan hasil. Di mana permainan tu memang sampai ke depan rumah dihantar oleh che posmen. Syukur...

Mr CatterPillar

Saya beli di blog ni http://baby-geniuses.blogspot.com/.

Ni lah permainan yang dibeli dengan harga RM28 + RM6(postage). oklah. Daripada nak pegi ke kedai lagi... dan saya memang tak penah nampak kat mana2 kat area Seremban ni jual mainan nie(Maybe saya jer yg tak tau kot). Tp hari tu saya pegi ke Batu Pahat bersama Che abang. DH terlanjur nak ke Batu Pahat, apalagi singgahlah ke Air Hitam. Saya tengok byk tul permainan tu kat sana. Ada saiz besar lagi. Masa tu sy dh beli online. Harga kat sana murahlah. tp tu lah kan saya ckp tadi kalau nak pegi tu kene kire kos pengangkutan+tol lagi.. Kalau online ni, ngan beberapa kali klik jer, selang beberapa hari dh dpt sampai ke pintu rumah. Saya Puas hatilah beli online nie. Macam-macam permainan yang ada dalam kedai online ni. Semua nyer yang blh membantu anak-anak meningkatkan ketajaman akal diorng.


Saya nak beli satu lagi. Kali ni untuk Aiman plak... Bantal Spiderman. Bantal ni bukan sekadar untuk tido jer tp die adalah buku cerita. so, budak2 seronoklah. blh bwk g jalan-jalan skali....


Storybook pillow Spiderman

Monday, June 13, 2011

Berita Baik: Penggemar Makanan & Minuman Restoran Ice Room

Ini ada berita baik bagi sesiapa saja penggemar makanan&minuman di Restoran Ice Room. Skrng Ice Room telah dibuka di Senawang. Lokasi adalah di Dataran Senawang. Cukup senang utk mancari Ice Room ni. Nampak jer bangunan warna hijau muda, kompom ice Room lah tu.. jangan tersalah tempat dhlah.

Sekian untuk makluman anda semua.

Thursday, June 9, 2011

Penat...

lama sungguh tak update blog nie. sejak 2 menjak ni memang busy jer. Bermula pada bulan 5 hari tu. g meeting lah.. bengkel lah.. kenduri kahwinlah.. penat. Kenduri kahwin ni bukan takat kat area N9 jer.. sampai ke Sabak bernam nun... pastu ke KL.. semua nyer sedara mara. kenelah pegi kenduri tu... Tiap-tiap hujung minggu ada jer program. Memang penat. dhlah.. entry pendek dulu...