Thursday, November 11, 2010

Lucky Draw Anak Ayah



Salam

Saya yang mencuba nasiblah. Inilah first time saya sertai contest melalui blog ni. Mana tau ada tuah plak... kat sini saya tepek contest berkenaan untuk tatapan pembaca semua sekali gus join contest nie.

Contest ni adalah anjuran Aisha dan Ayem

Lucky draw ni senang jer, Follow syarat - syarat penyertaan kat bawah

Lucky draw ni terbuka untk semua, ada anak ker, takde anak ker, budak kecil ke, budak besoq ker..asalkan rakyat malaysia..

"LUCKY DRAW ANAK AYAH"
bermula dari 27 Oct 2010 sehingga 12 Nov 2010 jam 10:00 pagi


Syarat - syarat penyertaan

1st - MESTI follow blog Adyshariz dan Life is Fun

2nd - Letakkan Banner kat atas beserta LINK ke entri ni di sidebar

3th - Tinggalkan jejak anda di ruangan komen
letakkan sekali ID follower dan link ke blog korang

Senang kan !!...
pada yg buat entri, akan ada 2 cabutan untuk korang
Kalau tiada 1 cabutan aje..

Nak tau detail... apa lagi terjahlah blog ADYSHARIZ

1 comment:

Adyshariz said...

salam myszai

penyertaan diterima dan LULUS, smoga ada rezeki dlm lucky draw ni, terima kasih kerana menyertainya..