Wednesday, October 27, 2010

Internet Problem Plak

Adus... hari ni internet kat ofis problem plak. pagi tadi sblm g meeting kat tapak, internet ok jer... balik jer dlm kul 2 lebih kak wawa bgtau internet problem. apa lagi check lah mana yang patut... kalau direct pun problem gak... so, terus call 100.. buat report ler.... harap-harap esok oklah internet nie...SEMUA ORG KAT OFIS KENE BERSABAR YO..... Pastu plak kojo den tak siap lagi.. dateline 29hb nie... terpaksa bwk balik kat rumah bt kerja. tp still kene bt kat ofis gak esok coz bende ni ada kaitan ngan staff lain.. adus.. tertangguh lagi kojo den.....

No comments: