Tuesday, October 26, 2010

Penat Bekerja Seharian...

Adus.. penat tul kerja hr ni.. tensen pun ada. dari pagi bekerja sampailah balik tadi. tak sempat nak bukak facebook ker email ker.... semua tak dan. ceh, mcmlah penting sgt itu semua erk.. hehehehe.. tp nk bgtaunyer email memang penting ler... Pepagi buta lagi big bos dh call tanya pasal kerja. Adus, jem kejap pala otak ni. tp walau mcm mana pun dapat diatasi dgn kebijaksanaan ilmu yang ada. hehehehe... then bt kerja jap... pastu dalam kul 8 lebih terus g minum kat kedai pak Jenal. Menu sama cm hari-hari sebelum nie. Lepas jer minum terus g kat admin bt keje godek pc. poning palo den. pc tu dh jadi bengong. sampai ko potang den kojokan pc tu.. dh ok tp ada plak application yang tak leh run. esok plan nak bwk pc tu naik atas lah sonang skit kojo den. hehehehe. esok sambung smula tp pagi sok pagi ado meeting kat tapak kampus baru. jawabnyer potanglah baru leh sontuh pc tu....





No comments: