Thursday, October 28, 2010

Wush.....DSLR

hebat-hebat... tgk tajuk pun dh hebat kan.... wush... semangat nak g jalan punyer pasal sanggup beli dslr... sapa lagi kalau bukan my hubby... sebelum ni memang die dh hajat dh nak beli dslr ni. Punce nyer camera digital kitorang tu jual kat b.yo bile kitorng dpt Video Camera Panasonic. Video ni dpat free coz my hubby beli LCD Samsung 52 inci... Tp bile test mcm tak cun amik gambar. Kalau video memang excellent ler....Yo lah namo pun video cam dh tontulah lobih pd video.... So, atas sebab tu lah dio boli...sapo nak pinjam.. angkat kaki.. hahahaha... setakat angkat yo lah... tak do maknonyer laki den nak bagi pinjam... barang baru beb... hehehehe.... lupo lak nak bgtau model yang dibeli NIKON D3100..... explore jangan tak explore.. Jangan lupo nantikan gambar-gambar yang menarik untuk meriahkan lagi blog ni......
ni den tepek gambar NIKON D3100...



No comments: