Friday, November 12, 2010

"ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY"...




kali ni saya nak masuk contest lagi.. macam senang jer contest ni.. mana tau bernasib baik plak... mengena.. hehehehe... lagi pun blhlah saya kenal kawan-kawan blogger yang lain... walaupun saya tak kenal tuan punyer blogger tp saya tetap nak join contestnyer.. hehehe...
Tengok pada gambar princess Tihah ni memang comel... siap ada baju lady bird lagi... ok Tihah, jangan lupe pilih auntie tau.. hehehehehe..

Apa pun kalau korng nak join contest ni klik pada That Something About Me

1 comment:

Ilhamny.com said...

ye betul..leh la kita saling mengenali..:)

complete..tenks ye join..:)