Thursday, December 23, 2010

Chocolate Giveaway



dah lama tak masuk contest... kali ni saya nak masuk contest pasal chocolate ni lah. Coz, chocolate memang feveret saya.. hehehehe. Contest ni dianjurkan oleh Naufal N Nureen Ni butir2 berkaitan contest ni yer....

Syarat-Syaratnya:-

* Follow Blog Naufal N Nureen@ Thecolourfulisland
(tak wajib)
tapi nanti kalu uolls terlepas apa-apa info pasal GA ni jangan marah yer..

* Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway
(tajuk lain tak mau yer)

* Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni
(senang kawan-kawan lain nak join)

*Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar
(link ke entry ini)

*Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja
(di shout box tidak diambil kira)

Tarikh Tutup
25-12-2010

Hadiah
Tentulah Chocolate tapi tak comfirm lagi chocolate apa....
Banyak mana pemenang pun tak comfirm lagi... mengikut banyak mana penyertaan.. kalau banyak so hadiahnya banyak la skit baru best...

Jangan lupe join tau.. kite pakat ramai-ramai join contest nie....

No comments: