Friday, December 17, 2010

Planning.....

Dah lamenyer tak update blog nie... mcm bersawang dh... bz memanjang..... sepanjang minggu ni memanglah bz.. tak dapek nak koba...ponek badan ni. Malam-malam yo rs nak domam....Sakit tokak ngan selsema dh bermula. tambah bermain ngan habuk lagi... Yo lah nak buek cmno. dh tanggungjawab. Minggu ni jugaklah mcm-mcm plan untuk KELAB TOMAN. Sebenarnyer ada sedikit kekeliruan yg berlaku... Pagi Isnin minggu lepas, B.long call ckp ajak g Seri Menanti Resort.




Jalan-jalan untuk Kelab Toman untuk akhir tahun nie. Den memang tak berapa setuju. Yo lah dokek yg amat. Tak yah tido pun takpo. Sebonarnyer die mintak den carik hotel kat Melaka. Tp disebabkan den bz yang teramat sgt jadi tak dapek lah nak carik. Dio amik keputusan kitorng g Seri Menanti Resort. cito punyo cito. Last-last kitorng tukar plan. Den suggestkan ke Fraser Hill. Jauh skit dan tak ponah pegi ladi tempat nie. MCm Best yo kan... den pun apo lagi call Hotel...SilverPark Hotel kat fraser Hill.. yang tinggal hanyalah Apartment 2 bilik yo. Kitorng ade 4 family.. Ambiklah 2 Apartment. Suh b.yo call untuk kompomkan. Tgk kat internet mcm best. tp yang sebenar-benarnyer tak taulah.. tunggu den balik. baru den bagi report kek sini yo.. hehehehe... So, InsyaAllah kitorng akan bertolak dr sini pada 24hb(Jumaat) tido di sana 1 malm(25hb) then balik 26hb. Ini Perancangan sahaja. So, apa-apa hal nanti sy update di sini yer.... Tp kan saya dgr cerita kalau nak pegi kat puncak atau masa-masa nyer.. coz jalan sempit.. So, sy try carik kat internet dlm blog sesapa jer yg dah pegi... so, sy dptlah.. harap2harap kitorng tak terlepas nak naik ke puncak nanti.... DDoakan kesejahteraan Kami semua yer.... Ni saya bagi kengkawan view kat Fraser Hill. Nanti Gambar sebenar sy upload after sy balik dr sana.



No comments: