Tuesday, February 22, 2011

Aiman Demam Kali Pertama Untuk Sesi Persekolahan 2011

Semalam Aiman tak dtg sekolah.... Selsema + batuk.... dalam tengahari smlm mak call my hubby bgtau badan Aiman panas. risau jugak... Takut kene sawan ker tetiba kan.... Demam panas ni bukan bolhe dibuat2..... Hari tu anak kak Ngah, Qistina masuk wad kat KPJ coz demam panas nie... Lama jugak die kat hospital... lebih kurang 4 hari rsnyer... tu lah.. risau jugak Aiman nie.. Pas dpt berita yang Aiman demam panas terus call mak tanya. Mak ckp dh lap ngan air... ada kurang skit.. pastu pesan akt mak, kalau panas lagi call... Then lebih kurang kul 3 lebih mak call smula.. terus my hubby balik.. Kebetullan dh amik ubat kat Kak Ani di Farmasi Klinik Ampangan. Terus bg makan ubat. Ms sy balik kul 5 tu, badan die dh tak panas. tp mlm pulak bt hal.. panas tul badan die... panas nyer tak menentu.. kejap ok kejap panas smula.. so, hr ni tak dtg sekolah lagi.. 2 hari lah Aiman terpaksa ponteng coz kesihatan yang tidak mengizinkan.

No comments: