Wednesday, March 2, 2011

Ronda-ronda Zoo Melaka....

Ni cite cuti Maulud Nabi hr tu..... batu nak update g jalan Zoo Melaka... hehehe... Sebenarnyer tak plan pun nak g Zoo Melaka... tp tah cmner blh plak kitorng ke sana.....hehehe... Kitorng bertOlak lambat.. lebih kurang kul 10 lebih.... my hubby lah lambat sgt... kitorng dh siap lama dh....
tengoklah ni... tah apa yg dibuatnyer... lama sgt.....



kitorng sampailebih kurng kul 11 lebih.... Sampai2 jer terus g beli makanan..... Yo lah.. kang kut lapar plak anak den ni.. hehehe.....belilah skit bekalan untuk kunyah2.... pastu terus g beli tiket. Masa tu tak ramai orang pun... Maybe pagi lagi kot...
Tiket Dewasa -Rm7.00. aIMAN NGAN aNAS tak kene coz kecik lagi.. tak ingtlah umur brapa baru kene... tp yang pasti memang murah dr Zoo Negara lah... Masuk jer terus nampak nie...


Pastu terus g tgk show.... Kebetullan plak Kak Noha ngan family ada skali..... tak sangka plak... meriah zoo melaka nie.... hehehe
Zoo Melaka ni boleh tahan besar gaklah.. mongah den jalan kaki.... puaslah jalan.. Anas ngan Aiman naik stroller..... tpkan Zoo Negara lagi bosa lah... Yelah memadanlah dgn harga tiket nyer.....

kitorng g kejap jer Zoo tp memang round semua tmpt binatang tu lah... Suka tul Anas ngan Aiman... Takde bt ragam pun budak2 nie.... Lepas jer round guna kaki, Aiman request nak naik tram.. Mulanyer my hubby cm malas jer.... tp akhirnyer kalah jugak dgn anak sendiri.. yolah, sian plak kan... budak2..... so, kitorng naiklah...kene bayar tiket nyer.. tp dh tak ingat berapa kene..... hehehe....

oklah dh takde mood nak tulislah..... ok cau.....

No comments: