Tuesday, March 1, 2011

update kesihatan Bushaina....

Actually, Bushaina dh lama keluar dr IJN dengan tertanamnyer bateri dalam badan die. saya tak sempat nak update blog lah... byk keje..... mcm2 ada..... fikir pasal nak pindh bangunan baru lagi..... pasal naziran ict nak dtg lagi... family day lagi... mcm2 hal..... so, tak sempat lah nak update blog nie.... mlm ni baru dpt bukak my lappy kat rumah... my handsome boy tido awal hari nie...... hehehehe.....
Bushaina dh sihat dh.... masa die keluar hospital hari tu peparu die berair.... pastu dh follow up ngan doktor n doktor dh keluarkan air dr peparu die... Berita terbaru yang saya terima, Doktor dh sah kan tiada air yang terkumpul di peparu nyer lagi... Alhamdulillah... so, follow up kat IJN smula dalam bulan 5 tak slaah saya.... tak sure....

Minggu lepas die ada balik kg... Mak Ngah bt kenduri Arwah Arissa. Lasak tul die..... w'pun die pakai bateri, lasak memang tetap lasak...... nampak cm org normal jer die... die pun lebih banyak berbicara sebelum die operate... dulu susah tul nak dgr die bercakap... tp skrng ni asyik bercakap jer... satu perkembangan yang baik... Syukur pada Allah..... Menurut Mummy die, bateri yang dipakai pada Bushaina tu perlu dijaga..... takut sensor die problem... so, kene berjaga2 lah seperti kilat, alat elektronik dan lain2 lagi... kalau blh jgn dekatkan bende2 yg eletronik ni pada badan die.....
Moga-moga Bushaina mendapat kesihatan yang baik dan menjalankan kehidupan seperti manusia normal....... Amin.....

Ni lah gambar Bushaina.... Masa ni die baru keluar IJN......


No comments: