Tuesday, May 10, 2011

Menyepi diri : Meeting + Bercuti

dh bersarang blog ni... erm.... saya ke terengganu minggu lepas atas tugasan rasmi... pegi hari Selasa balik hari Khamis... Saya bawak sekali family except Anas. Sian anas kene tinggal... Memang pack tul jadual meeting tu... sampai mlm baru habis. tak dpt nak g jalan-jalan. saya sempat g pasar payang jer.... tu pun masa hari khamis tu sblm bertolak balik. Dapatlah sambar Baju batik 2 pasang... hehehe... Barang yang diborong adalah kain batik, kain pelekat , baju kaftan dan baju melayu kain pelekat untuk anas dan Aiman. jadilah... Keropok pak usop dh borong awal2... Die beli akt Seberang Takir.. best2....

oklh.... tak de mood nak cite lah.....

No comments: